Testimoniale

Un band de nota 20! Profesionalismul își lasă amprenta. Felicitări!

Frumoase melodii, ceva aparte și frumos! 👍👍👍

Nu am cuvinte sa descriu cât de mult ma bucur ca V am ales ca și band pt nunta noastră. Ați fost perfecți! Profesionalismul și dragostea cu care Cântați îșiContinue readingAlexandra Neculai

Trupa

Loredana Vasi- vocal

  • Multa energie,buna-dispozitie si o doza de nebunie sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine! E in mijlocul ringului de dans mereu cantand si dansand alaturi de invitati,fiind responsabila cu voia buna!

Radu Galfi – Clape,Vocal

  • Multi-tasking,multi-talentat si extrem de atent la detalii,Radu este cel care atunci cand canta,ii lasa pe toti cu gura cascata! Un profesionist desavarsit,mereu cu zambetul pe buze care reuseste sa ridice lumea in picioare de fiecare data!

Dorin Letia – Saxofon,Vocal

  • Talentat,plin de viata si politist in timpul liber,Dorin aduce un plus prin prezenta sa! Daca la muzica usoara isi aduce aportul prin interventiile sale la saxofon,cand vine vorba despre folclorul traditional romanesc,vocea lui incanta auzul tuturor!

Marius Nicolae – Chitara

  • Seriozitatea,profesionalismul,si iubirea fata de muzica il caracterizeaza cel mai bine pe Marius! Mereu cu zambetul pe buze si plin de energie,completeaza cu brio echipa!

Ionel Mocanu – Tobe

  • Motorul trupei si cel care ne tine ritmul este el! Profesionist,energic si foarte versatil este omul care ne-a castigat admiratia si respectul inca de la prima intalnire!

Stefan Spataru – Bass

  • Desi o prezenta mai discreta,Stefan este in primul rand un muzician care iubeste ceea ce face si asta se vede si mai ales se aude! Este un profesionist si aduce un plus echipei noastre!
Scroll Up
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram